Fisio-estética INDIBA

INDIBA s’utilitza tant per tractaments facials com corporals

 
INDIBA és una tecnologia molt versàtil que estimula les cèl·lules a qualsevol zona on s’apliqui
Indiba_estetica_mujer_facial

Beneficis a nivell corporal i facial

S’utilitza una tecnologia patentada: la radiofreqüència monopolar capacitiva/resistiva, que activa els processos metabòlics de l’interior del cos mitjançant una corrent amb una freqüència de 448kHz, solucionant problemes tant a nivell superficial como a nivell més profund (així permet abordar qualsevol tractament corporal o facial).

INDIBA emet una energia que incrementa la temperatura corporal des de l’interior (no com altres radiofreqüències que emeten calor directe sobre el cos), d’aquesta manera augmenta la circulació profunda en aquesta zona i a les cèl·lules els hi arriba un estímul per a funcionar de forma òptima.

Aquesta mateixa freqüència elèctrica estimula el col·lagen provocant una acció tensora de la pell. Els adipòcits que estan emmagatzemant més greix del normal, al estimular-se es desestructuren i perden volum ràpidament. D’aquesta manera al cos li és molt més fàcil eliminar el greix de forma natural.

És un tractament molt agradable i innocu!

INDIBA activ trataments circulars
Tractaments Corporals

Acció tensora i reafirmació del pit i glutis

Reducció de l’abdomen

Flaccidesa de braços

Anticel·lulitis

Antiestries

Antiflaccidesa

Post-cirurgia estètica: Implants
de mama, glutis, liposucció, …

INDIBA Activ trabajando
Tractaments Facials

Redueix les arrugues i les linies d’expressió

Antienvelliment facial

Millora les bosses i ulleres

Reafirma la papada

Cicatrius

Combinat amb cosmètica Massada®

La nostra llarga experiència ens ha portat a buscar una de les millors cases cosmètiques per a millorar i potenciar els tractaments estètics d’INDIBA. Gràcies a Massada® hem trobat la combinació perfecte per a la salut de la nostra pell.

La cosmètica Massada® «The natural therapy» combina la més avançada biotecnologia orgànica amb l’extracció pròpia d’actius naturals procedents de flors, fulles i arrels de plantes originàries de Japó, Xile, Senegal, França, Jordània , Tunísia, etc.

Acció profunda per a una bellesa profunda

Resultats visibles des de les primeres sessions
× Contacta