Pilates

És una tècnica d’entrenament global que exigeix control i equilibri, que permet millorar en les patologies d’esquena i en la condició física general, així com recuperar l’equilibri perdut en les activitats diàries. Tot això a partir d’un entrenament prescrit de forma personalitzada.
grup-pilates
El MAT Pilates és el Pilates més essencial. Es realitzen els exercicis sobre un matalasset i la resistència prové del teu propi cos, utilitzant totes les palanques de les extremitats i el cos buscant un control de la força i equilibri des de l’abdomen. També s’utilitza material com: Fit-balls, pilotes, foam rolls, cercles de Pilaters, peses, discos lliscants, gomes i una infinitat més d’objectes que permet fer més amena i divertida la sessió.
Woman performing a pilates diagonal stabilisation exercise using a strap on a reformer bed in a gym in a health and fitness concept
El Pilates amb Reformer es un mètode d’exercici que utilitza un aparell lliscant amb ressorts i politges per augmentar la força, millorar flexibilitat, tonificar els teus músculs i aconseguir un bon control corporal. Explora el Pilates més pur proposat per Joseph Pilates.

 

Modalitats

Miostaf entrenamientos grupo
Grups reduïts

MAT Pilates
(Màxim 6 persones) per un bon control individual de l’execució de cada exercici i la millor personalització.

Favicon Miostaf
Entrenament personal individual

MAT Pilates i REFORMER Pilates

Miostaf entrenamientos pareja
Entrenament personal en parella

MAT Pilates i REFORMER Pilates

× Contacta