Obrim! Atendrem Urgències.

Obrim! Atendrem Urgències.

A partir de dilluns 27 d’Abril, MIOSTAF tornarà a obrir les portes.

Han sigut dies molt complicats, i seguirem tenint dies on la normalitat no estarà instaurada, però som conscients que molts de vosaltres necessiteu assistir al fisio. Fins ara ha estat impossible

atendre-us degut a la manca de material de protecció i en cas de disposar-ne érem conscients que havia d’estar a disposició dels serveis hospitalaris. A dia d’avui, «la corba» baixa, i la disposició de material, tot i l’important inflació, comença a ser una realitat.

Segons el Real Decret Llei, la fisioteràpia és un servei essencial sempre que sigui per efectuar un tractament considerat d’urgència, i malgrat els debats que hi ha hagut de què son urgències en la el nostre àmbit, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha establert uns criteris mínims d’assistència sempre que es compleixin les mesures de protecció.

Requisits per demanar visita:

  1. Caldrà demanar visita telefònicament al 938924449 o via WhatsApp  al 610131190.
  2. Caldrà portar mascareta homologada (quirúrgica o súperior) de casa. En cas contrari s’en facilitarà una amb un cost afegit a la sessió.
  3. Les sessions seran de 45min.
  4. Caldrà complir els protocols de protecció que se uns indicarà.
  5. Els serveis tindran un cost afegit de 2€ per suportar el sobrecost del material de protecció, i de 1€ més, en cas de no portar mascareta.
  6. Provisionalment, els serveis únicament seran atesos per l’Oriol Vilaplana: fisioteràpia, osteopatia i INDIBA-Activ.
  7. S’aconsella fer el pagament de la visita on-line a través de la nostra botiga virtual. També es podrà pagar en metàl·lic.
Sense comentaris

Posa un comentari

× Contacta