Nou tractament per a eliminar taques i reafirmar

Nou tractament per a eliminar taques i reafirmar

MIOSTAF et presenta un nou innovador tractament facial per aconseguir una millora notable de l’aparença de la pell, rejovenint-la sense danyar-la. Molt indicat en aquelles pells envellides per l’exposició solar ajudant a densificar de nou la pell i reafirmar-la.

Consisteix en 4 sessions de dues fases y una cinquena sessió opcional: La Fase 1 consisteix en un peeling químic avançat i la Fase 2 en l’aplicació de cosmètica Massada Natural.
Finalment la cinquena sessió, opcional, es complementa amb un tractament amb radiofrecuencia INDIBA i cosmètica Massada Natural per potenciar la reafirmació de la pell.


T’ho detallem a continuació:

Quatre sessions de dues fases:

FASE 1

El peeling químic es un producte fet per diferents components que tenen com a finalitat, eliminar les capes de la pell d’una manera controlada i no invasiva, per tal que sorgeixi una pell nova amb menys arrugues i taques.
Té un afecte antibacterià i a més inhibeix , en part, la producció de melanina.
L’avantatge és que es pot fer tot l’any, inclús a l’estiu ja que no és fotosensibilitzant. Es pot aplicar en tots els tipus de pell i en qualsevol edat.
S’aplica en tractaments de taques, marques d’acne i varicel·la, estries, cicatrius, etc.

FASE 2

L’objectiu de la segona part del tractament és hidratar i calmar la zona tractada.
S’aplica una mascareta hidratant a base de  camamilla i oli de karité, i després la línia regeneradora bicel·lular de Massada Natural per tal que la pell quedi fresca, hidratada i amb lluminositat amb productes 99% biològics
La duració total del tractament són 45 minuts.

La cinquena sessió (opcional):

La cinquena sessió consisteix en un tractament facial d’INDIBA. La tecnologia de referència d’entre totes les radiofreqüències que permet obtenir uns resultats des de la primera sessió.
Un tractament molt agradable que ajudarà a reafirmar i rehidratar la pell augmentant-ne el col·lagen i l’elastina. Ajudarà a esborrar els signes de l’envelliment i retornar la brillantor al rostre.
A més combinarem la sessió amb cosmètica Massada Natural, una binomi perfecte per a millorar els resultat.

La duració total del tractament són 50 minuts.

Informa’t dels packs i preus a:

Telèfon: 938924449
WhatsApp: 610131190
Correu electrònic: info@miostaf.com
Direcció: Av. Barcelona, 35-37 de Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Sense comentaris

Posa un comentari

× Contacta